AcasăSPORTMutu:'"Egalul ne da sperante pentru urmatoarele meciuri"

Mutu:'”Egalul ne da sperante pentru urmatoarele meciuri”

Fotbalistul Adrian Mutu a declarat, miercuri seara, dupa meciul amical cu Uruguay, scor 1-1, ca acest rezultat de egalitate da sperante echipei Romaniei pentru urmatoarele partide si ca „tricolorii” au facut un joc bun.

„In afara rezultatului cred ca e important ca am facut un meci bun, ca am avut ocazii si am atacat. Daca jucam asa avem sperante. Am fost neatenti in aparare, dar este ceva normal cand joci cu o echipa cu asemenea individualitati. Daca pierdeam categoric era mult de munca, dar asa egalul ne da sperante pentru urmatoarele meciuri. Usor, usor se formeaza un nucleu de jucatori. Sunt multi jucatori tineri, mai sunt si altii care n-au fost convocati, cum e si Rat, cred ca avem valoare, iar baietii care vin din spate au calitati”, a spus Mutu.

Adrian Mutu a precizat ca nu este suparat ca nu a depasit recordul de 35 de goluri marcate pentru echipa nationala, detinut in momentul de fata de Gheorghe Hagi: „Nu sunt suparat, sunt bucuros pentru rezultat, am timp si pentru record, nu e nicio graba”.

Mutu a vorbit si despre faptul ca in amicalul cu Uruguay a jucat mai retras decat de obicei: „A fost o echipa ofensiva in acest meci. Eu sunt la dispozitia selectionerului, iar azi am jucat mai retras decat de obicei pentru ca asa mi-a cerut dansul. Dar nu e nicio problema”.

El a mentionat ca absenta lui Razvan Rat de la meciul cu Uruguay nu inseamna excluderea din nationala. „Nu stiu ce au facut de s-au accidnetat amandoi fundasii stanga unul dupa altul. Rat e jucator de baza la nationala, cu siguranta absenta lui de la acest meci nu inseamna excluderea de la prima reprezentativa”, a explicat Mutu.

Adrian Mutu a spus ca nu i se pare corect cum a fost tratat portarul Ciprian Tatarusanu de suporteri si anume faptul ca acesta a fost huiduit, fluierat si ironizat la aproape fiecare atingere a balonului. „Nu mi se pare corect cum a fost tratat el de suporteri. Atunci cand esti la un meci al echipei nationale trebuie uitate celelalte lucruri. Tatarusanu cred ca a facut un meci bun, a primit un gol pe care era greu sa-l apere. La golul lor cred ca mai mult decat o greseala a noastra a fost o executie buna a lui Cavani”, a adaugat fotbalistul.

Mutu a precizat ca nu este dezamagit ca nu a venit foarte multa lume la meci. „E alegerea lor, dar este alta atmosfera cand stadionul e plin. Oricum, lumea care a fost aici ne-a incurajat si asta e cel mai important”, a explicat el. Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Uruguayului, campioana la zi a Americii de Sud, intr-un meci amical disputat pe Arena Nationala.

Uruguayenii au deschis scorul prin Cavani, in minutul 2, „tricolorii” reusind egalarea prin Bogdan Stancu, in minutul 50.

author avatar
Ciprian Purice
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger