AcasăSPORTMutu: "Vreau sa duc Ajaccio in primele 10 echipe din Ligue 1"

Mutu: „Vreau sa duc Ajaccio in primele 10 echipe din Ligue 1”

Mutu vrea sa demonstreze ca mai poate si la 33 de ani

Vedeta corsicanilor si-a propus ca obiectiv principal sa revina la o forma care sa-i permita sa alerge 90 de minute. Din Romania, selectionerul Piturca ii transmite ca Ligue 1 este un campionat mult prea puternic.

Mutu vrea sa demonstreze ca mai poate si la 33 de ani

Intr-un interviu acordat presei franceze, Adrian Mutu vorbeste despre planurile sale de viitor in Corsica. Chiar daca a jucat doar 28 de minute pentru Ajaccio, romanul doreste sa tina pariul cu Ibrahimovic, caruia i-a promis ca il va depasi in clasamentul golgeterilor, desi suedezul are deja cinci reusite.

„Abia astept sa ajung la cea mai buna forma. Este foarte important sa alerg mult. Ma antrenez  in fiecare zi pentru asta. Apoi sper sa vina si golurile. Nu mi-e frica de competitie. Vreau sa-l concurez pe Ibra, desi el are o echipa (n.r. PSG) foarte puternica. Totusi, provocarea ramane si voi face tot posibilul sa-l depasesc”, a declarat Mutu. Atacantul spera ca Ajaccio sa termine mai sus decat a facut-o in sezonul precedent (locul 15). „Presedintele vrea sa faca o echipa puternica, iar eu vreau ca Ajaccio sa termine macar pe locul 10”, a mai spus Mutu. Din Romania, selectionerul ii transmite „Briliantului”, voalat, ca nu va conta pe el in dubla cu Turcia si Olanda: „Am discutat cu Adrian si mi-a spus ca se simte bine din punct de vedere fizic. Daca evolueaza 60-70 de minute in urmatorul meci , apoi titular in celelate, este bine. Dar e foarte greu, Ligue 1 e un campionat fizic, puternic. Nu-i va fi usor”.

author avatar
Sebastian Stan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger