AcasăSPORTMutu va fi apt pentru "dubla" cu Ungaria si Olanda!

Mutu va fi apt pentru „dubla” cu Ungaria si Olanda!

Mutu vrea sa joace cel putin un meci la Ajaccio inainte de Ungaria - Romania

Verificarile medicale efectute de internationalul roman Adrian Mutu au relevat doar o intindere musculara, atacantul formatiei Ajaccio urmand a fi complet refacut pana la ora partidei cu Ungaria, din 22 martie, de la Budapesta.

Mutu vrea sa joace cel putin un meci la Ajaccio inainte de Ungaria - Romania

Adrian Mutu s-a accidentat saptamana trecuta la o banala sedinta de antrenament, initial banuindu-se ca are ruptura musculara. Ultimele teste medicale efectuate au relevat, insa, ca Mutu are doar o intindere musculara de gradul II, care necesita inca doua saptamani de pauza.

In aceste conditii, atacantul este aproape sigur de prezenta sa pe 22 martie la Budapesta, cand Romania infrunta Ungaria in preliminariile pentru „mondialul” de anul viitor, din Brazilia. „Doctorul mi-a spus ca e intindere de gradul II. Se pare ca nu e ruptura, ceea ce ar fi fost mult mai grav. Asa, insa, imi voi putea relua antrenamentele in 16 zile. Daca nu vor aparea surprize nedorite, voi putea juca impotriva Ungariei. In mod normal, as putea juca macar un meci pentru Ajaccio inainte de a veni la nationala”, a declarat Adrian Mutu.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger