AcasăSPORTMutu si alti internationali romani, asteptati la inmormantarea interlopului Buturovic (VIDEO)

Mutu si alti internationali romani, asteptati la inmormantarea interlopului Buturovic (VIDEO)

Interlopul sarb Ratko Buturovic, unul dintre cei mai controversati conducatori de club de fotbal, a incetat din viata sambata dimineata intr-o camera dintr-un hotel detinut chiar de el.

Nu se cunosc inca foarte multe detalii despre ce s-a intamplat cu Buturovic, insa se stie ca afaceristul reusise sa scape cu bine din cel putin doua tentative de asasinat.

Moartea patronului de la Vojvodina Novi Sad a lasat o amprenta uriasa in sanul numerosilor sai prieteni, printre care si internationalul roman Adrian Mutu.

Desi acesta se afla in vacanta, in Republica Dominica, presa sarba sustine ca Mutu este asteptat la inmormantarea lui Buturovic de saptamana viitoare.

De altfel, internationalul roman a si scris pe site-urile de socializare mai multe mesaje cu trimitere la teribilul incident.

Nu numai Mutu este asteptat la inmormantarea lui Buturovic ci si alti internationali romani sau oameni din fotbalul romanesc, stiut fiind faptul ca interlopul sarb era extrem de apropiat de reprezentantii fotbalului de la noi.

Daca Mutu a petrecut alaturi de Buturovic dupa un meci Serbia – Romania, 5-0, disputat in preliminariile Euro 2012, mai multi internationali romani de tineret, printre care si Gabi Iancu, actualul stelist, s-au pozat alaturi de Buturovic in timpul unui turneu efectuat de echipa nationala de tineret a Romaniei in fieful interlopului, la Novi Sad.

De numele lui Buturovic s-a legat dezvoltarea orasului Novi Sad din ultimii 30 de ani, afaceristul deschizand prima casa de amanet din oras, dar si primul club de noapte sub franciza Moulin Rouge.

[youtube]8uotkmkIkN0[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger