AcasăSPORTMutu se roaga: "Piei, Satana!"

Mutu se roaga: „Piei, Satana!”

Mutu este liderul contestatarilor lui Piturca

In patru reprize cu „puternica” reprezentativa greaca, echipa nationala a Romaniei nu si-a creat nici macar o ocazie periculoasa de gol. Suturile de la distanta, cornerele irosite si pasele de-a latul terenului nu se pun!

Mutu este liderul contestatarilor lui Piturca
Contra abia asteapta sa-l antreneze pe fostul sau coleg de generatie

In tot acest timp, Adrian Mutu „dribla” doar pe Facebook, asta fiindca selectionerul si-a permis sa-l ignore pe golgeterul all-time al Romaniei, e drept, aflat la egalitate de reusite cu „Regele” Hagi! Pe motiv ca nu are meciuri in picioare si nu-i in forma pentru un astfel de baraj – de parca Lobont sau Torje sunt titularii de drept la echipele lor de club -, Piturca l-a pus la naftalina pe „Briliant”, starnind furia acestuia din urma. Cerut de suporteri, dar ignorat de antrenori, Mutu a rabufnit la finalul meciului cu Grecia: „Daca eram impreuna, am fi putut sa ne calificam. Simt o mare tristete deoarece imi doream sa fiu pe teren cu Grecia. Sunt de 13 ani jucator la echipa nationala si ii puteam incuraja pe baieti in vestiar inainte de meci. Pentru anumite ambitii personale s-a trecut peste binele natiunii. Probabil si poza cu baiatul lui, cand aparea si Vica a contat. Baiatul lui m-a recunoscut, voia sa faca poza cu mine, nu puteam sa-l refuz. Pustiu voia sa faca o poza cu Adi Mutu, nu m-am gindit atunci la Piturca. La echipa nationala este dictatura. Acolo vorbeste Piturca si atat! Hai, sa fim seriosi, istoria nationalei e simpla si se rezuma la Ienei, Lucescu si Iordanescu. Nu am auzit niciodata ca numele lui Piturca sa fie strigat pe un stadion si asta il doare. El va ramane in istorie drept selectionerul care s-a certat cu Hagi si Mutu. Ce-a avut cu Sapunaru si Radu Stefan? Ei si Radoi trebuiau convinsi sa vina la lot si sa-si ajute tara in barajul asta. Impreuna am fi reusit sa ne calificaram. Echipa nationala nu e nici a mea, nici a lui Victor Piturca, e a romanilor! Sunt sincer si va spun din toata inima ca mi-as fi dorit enorm, dar enorm sa lupt pentru tara mea. Iubesc tricoul cu tricolor. Sa nu ma intelegeti gresit, sunt trist, nu patetic. Sa va spun ca am urlat ca un nebun in fata televizorului?! Gata, ajunge, e nevoie de reconstructie, trebuie schimbat ceva, nu se mai poate. Avem antrenori tineri, Olaroiu, Reghecampf, Dan Petrescu, Contra, si ei merita o sansa”.

Raspunsul lui Victor Piturca la rabufnirea „Briliantului”? „Mutu e un fost jucator al echipei nationale si nu comentez eu ce spune un fost jucator al echipei nationale! Daca vrea sa faca glume, sa faca glume cu familia lui, nu cu mine! Probabil ca i-am dat prea mult nas”.

„Briliantul” va juca la Petrolul!

Soc pe piata transferurilor din Romania: in plin „razboi” cu Victor Piturca, atacantul Adrian Mutu si-a facut timp sa-si negocieze revenirea in Liga 1 la Petrolul Ploiesti! „Vreau sa ma intorc in Romania deoarece imi doresc sa mai joc pana in 2018… Glumesc! Vreau sa mai joc un an si jumatate. Nu va spun la ce echipa, este o surpriza, insa nu-i vorba de Dinamo. A fost ceva cu Dinamo, acum vad ca nu mai e. Si nu din cauza mea. Pai, daca domnul Negoita nu poate sa-mi spuna nici cat da? Iti dau doi lei, trei lei… Eu nu am cerut niciodata bani, pentru ca oricum nu vin pentru bani. Am bani destui, vin pentru fotbal, vreau sa fac ceva, imi doresc sa ma retrag din tara mea, nu printre straini. Dar, se pare ca la Dinamo am vrut mai mult eu si Borcea decat Negoita. Cam asta e concluzia”, a explicat Mutu. Ieri, declaratia „Briliantului” a fost completata de Dan Capra, finantatorul Petrolului Ploiesti, care a lansat „bomba” iernii 2013: Adrian Mutu va semna cu gruparea antrenata de Cosmin Contra! „Am avut mai multe discutii cu Mutu si exista in acest moment un acord ferm al sau ca, din retur, sa imbrace tricoul Petrolului. Mai mult decat atat, pot sa va spun ca nici oficialii de la Ajaccio, actualul sau club, nu se opun acestui transfer”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger