AcasăRecomandariMutu se retrage in 2014: Ori in Brazilia, ori la pensie

Mutu se retrage in 2014: Ori in Brazilia, ori la pensie

Ajuns la 34 de ani, internationalul roman Adrian Mutu mai are un singur obiectiv pe final de cariera: calificarea cu echipa nationala la un turneu final de campionat mondial.

Chiar daca stie riscurile, Mutu prefera sa-i intoarca spatele lui Piturca

Pentru Mutu, sportul rege nu mai reprezinta o pasiune, o recunoaste chiar el. De fapt, din vorbe, „Briliantul” da senzatia ca, daca n-ar fi fost preliminariile pentru Brazilia 2014, la care Romania are sanse de calificare, s-ar fi retras din activitate chiar din aceasta vara. Atacantul formatiei Ajaccio trage tare sa revina in toamna pentru „dubla” cu Ungaria si Turcia, chiar daca este constient ca selectionerul Victor Piturca l-ar vrea mai degraba inapt pentru aceste meciuri. „Mai joc un an si ma las. In 2014 ma retrag de la echipa nationala. Sper din tot sufletul sa jucam la Cupa Mondiala din Brazilia, este ultimul meu obiectiv”, a declarat Adrian Mutu pentru Antena 1.

A debutat sub tricolor in 2000, de atunci strangand 77 de selectii si 35 de goluri, record detinut impreuna cu Gica Hagi. De-a lungul carierei, a evoluat pentru grupari ca FC Arges, Dinamo, Inter, Parma, Verona, Chelsea, Juventus si Fiorentina.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger