AcasăSPORTMutu revine in Liga 1 din ianuarie!

Mutu revine in Liga 1 din ianuarie!

Mutu ramane unul dintre cei mai mari atacanti din istoria „nationalei”

Adrian Mutu este dispus sa faca orice pentru a primi o sansa sa joace la ultimul turneu final al carierei, Campionatul European din Franta, programat in vara viitoare.

Mutu ramane unul dintre cei mai mari atacanti din istoria „nationalei”

Ca sa reintre in vederile selectionerului Anghel Iordanescu, fostul atacant al „nationalei” promite sa revina in Liga 1 la iarna, cand se termina primul sezon al nou-infiintatului campionat indian! Sub contract cu FC Pune City, Mutu ar urma sa intre in vacanta de la 1 ianuarie, asta deoarece actuala editie a Super League se disputa pe parcursul a doar trei luni – octombrie, noiembrie, decembrie. „Dupa sezonul de iarna, revin in fotbalul romanesc pentru cel putin sase luni! Am motivele mele pentru care am luat aceasta decizie”, anunta atacantul cu peste 100 de  goluri marcate in Serie A. In urma cu doua saptamani, „Briliantul” afirma ca urmareste sa revina cat mai repede sub „tricolor”: „Nu am renuntat la nationala! Am avut niste probleme cu fostul selectioner, dar el nu mai este acum acolo. Sper sa imi recapat forma si sa mai primesc o sansa”.
Sunt sanse ca Adrian Mutu sa imbrace din retur tricoul Viitorului, acolo unde antrenor si patron este Gica Hagi, nasul sau din prima casatorie. O alta varianta ar fi si Dinamo, chiar daca echipa pregatita de Mircea Rednic joaca fara obiectiv, urmare a starii de insolventa in care se afla clubul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger