AcasăSPORTMutu rateaza "dubla" cu Ungaria si Turcia

Mutu rateaza „dubla” cu Ungaria si Turcia

Adrian Mutu ar putea fi marele absent al tricolorilor la meciurile cu Ungaria si Turcia

Internationalul roman ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la genunchiul piciorului stang, operatie care il va tine departe de gazon pentru urmatoarele 40 de zile.

Adrian Mutu ar putea fi marele absent al tricolorilor la meciurile cu Ungaria si Turcia

Potrivit unei informatii prezentate de cotidianul francez „L’Equipe”, Adrian Mutu va face, astazi, o artroscopie, ceea ce presupune un repaus total pentru luna august! „Rateaza inclusiv duelul cu PSG, din 18 august”, a notat sursa citata. Site-ul oficial al clubului Ajaccio scrie ca, de fapt, „mica operatie la genunchiul piciorului stang nu il va forta pe Mutu sa piarda decat primele doua etape din campionat”. De mentionat ca internationalul roman n-a evoluat deloc pana acum sub comanda noului antrenor, italianul Fabrizio Ravanelli, ratand testele cu Bastia si Clermont.

Daca nu va calca pe gazon in august, Adrian Mutu isi poate lua gandul de la convocare pentru „dubla” Romaniei cu Ungaria si Turcia. Cele doua meciuri din preliminariile CM 2014 sunt programate pe 6, respectiv 10 septembrie si este greu de crezut ca selectionerul Victor Piturca va face un compromis in cazul „Briliantului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger