AcasăSPORTAdrian Mutu, in vizita la campionul Lucian Bute - FOTO

Adrian Mutu, in vizita la campionul Lucian Bute – FOTO

Proaspatul fotbalist al echipei Cesena, Adrian Mutu, a asistat, luni seara, in Sala Dinamo, la un antrenament al pugilistului Lucian Bute.

 

„Am venit aici pentru ca Lucian e prietenul meu si vreau sa il sustin. Sunt sigur ca o sa castige. E un meci important nu numai pentru Lucian, ci si pentru noi, pentru ca este unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei”, a declarat Adrian Mutu, care in urma cu cateva zile a semnat un contract pe 2 ani cu AC Cesena.

Totusi, fotbalistul a anuntat ca nu va putea fi prezent la meciul lui Bute, deoarece va intra in cantonament cu noua sa echipa. „Din pacate nu o sa ajung la meciul de la Romexpo, o sa fiu in cantonament atunci. Noi suntem prieteni de multi ani, cand vrea sa vină la un meci de-al meu el stie ca poate sa vina fara nicio problema. Lucian este unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei, isi apara centura de campion mondial, e la fel ca Nadia, ca Hagi, ca toti ceilalti”, a adaugat Mutu.

Adrian Mutu este de parere ca romanii stiu sa isi sustina campionii si vor fi prezenti in numar mare la meciul lui Bute. „Cred ca românii stiu sa-si sustină campionii, o sa vedeti asta si la Romexpo. Eu ma mandresc cu Lucian, putin mai mult decat ceilalti, pentru ca el este prietenul meu”, a spus fotbalistul. Mutu a trimis si un mesaj lui Lucian Bute inaintea meciului cu Mendy: „Sa dea un upercut de stanga si sa-l faca KO”.

Dupa vizita facuta campionului roman, Adrian Mutu a mers cu prietenii la restaurantul Aquarium de pe strada Alecu Russo – zona Piatra Galati, unde a luat masa. „Briliantul” s-a intretinut cu Hrebenciuc junior, acesta fiind insotit de iubita sa, Irina Noaptes, fiica fostul presedinte CFR Calatori, Alexandru Noaptes. Mutu este asteptat miercuri la Busteni de catre primarul Emanoil Savin, acesta urmand sa-i acorde fotbalistului titlu de cetatean de onoare al urbei prahovene.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, in data de 9 iulie, la Bucuresti, in cadrul galei „Campion pentru Romania”.

author avatar
Mihai Koblenko
699 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger