AcasăSPORTMutu paraseste Seria A huiduit si numit "tigan"

Mutu paraseste Seria A huiduit si numit „tigan”

In minutul 23 al partidei cu Udinese, pierduta de Cesena cu 0-1, Adrian Mutu a ratat o lovitura de la 11 metri, moment in care intreg stadionul a inceput sa-l fluiere.

Adus ca un salvator la echipa, „Il Fenomeno” isi ia la revedere de la suporterii Cesenei in cel mai urat mod posibil: printr-o evolutie lamentabila, insotita de apelative gen „tiganule!” si numeroase huiduieli. Miercuri seara, pe „Stadio Dino Manuzzi”, Adrian Mutu si-a aratat inca o data fata indolenta, executand execrabil un penalty; imediat, galeria Cesenei a dat tonul la fluieraturi, toti cei 16.000 de spectatori cerandu-i antrenorului Mario Beretta sa-l schimbe pe „Mutu zingaro”.

„Lui Adrian i-a parut rau ca n-a marcat. Personal, la sedintele de pregatire am considerat ca nu mai este necesar sa exersam penaltiurile deoarece stiam ca pot conta pe fotbalisti foarte bine pregatiti din punct de vedere psihologic pentru astfel de momente. La Cesena am nevoie numai de oameni pregatiti mental”, a declarat tehnicianul „calutilor” la finalul partidei. Gruparea din Emilia Romagna este matematic retrogradata in Serie B. Dupa terminarea campionatului, Adrian Mutu va deveni jucator liber de contract si mai mult ca sigur va pleca din fotbalul italian. Internationalul roman are oferte din Brazilia, SUA si tarile arabe.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger