AcasăSPORTMutu nu vrea sa mai auda de Romania!

Mutu nu vrea sa mai auda de Romania!

Atacantul lui AC Ajaccio a declarat ca nu mai doreste sa-si incheie cariera in Romania, asa cum afirmase candva. „Briliantul” sustine ca o va termina cu fotbalul din postura de jucator al gruparii corsicane sau in tricoul formatiei de suflet, AC Fiorentina.

Adrian Mutu va mai veni in Romania doar in vacante

In urma cu multi ani, Adrian Mutu ii promitea lui Cristi Borcea ca va reveni in Liga 1, pentru a juca la Dinamo, la sfarsitul carierei. Intre timp, „Briliantul” s-a razgandit, dupa ce a vazut criza acuta prin care trece fotbalul din tara. Fotbalistul in varsta de 33 de ani a precizat ca nu va mai juca fotbal decat pentru doua cluburi.

„Nu am de gand sa ma intorc in Romania, nici pentru a-mi incheia cariera, nici pentru a locui acolo. Daca ma cheama Fiorentina, vin alergand. Mi-ar placea sa-mi inchei cariera la Florenta. Daca nu se va ivi acest prilej, imi voi agata ghetele in cui aici, la Ajaccio”, sustine Adrian Mutu. In cariera sa, pitesteanul a fost legitimat la FC Arges, Dinamo, Inter Milano, AC Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, AC Fiorentina, Cesena si Ajaccio.

author avatar
Sebastian Stan
519 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger