AcasăSPORTMutu isi pune ghetele-n cui la Ajaccio

Mutu isi pune ghetele-n cui la Ajaccio

Mutu, primit cu caldura de fanii lui Ajaccio

Presedintele clubului corsican, Alain Orsoni, precum si tehnicianul Alex Dupont l-au insotit pe Adrian Mutu la prima conferinta de presa a acestuia din postura de jucator la AC Ajaccio.

Mutu, primit cu caldura de fanii lui Ajaccio

Orsoni si Dupont, cei doi oameni care au insistat ca Mutu sa ajunga in Corsica, si-au prezentat ieri dup-amiaza investitia. In prealabil, atacantul roman efectuase o vizita medicala amanuntita, timp de doua ore si jumatate fiind sub atentia medicilor.

Presedintele Orsoni are incredere deplina in calitatile romanului

Viitotul golgeter al lui Ajaccio a anuntat ca trebuie sa se recupereze fizic si ca abia asteapta sa revina pe teren, atat pentru echipa de club, cat si pentru nationala. “Am avut parte de o primire calduroasa si neasteptata in Corsica. Nu poti sa ai oferte de la Inter sau Juventus. Vin si propuneri din alte parti, pe care trebuie sa le analizezi impreuna cu familia. Mi-a placut proiectul de la Ajaccio si sper sa ajut echipa sa creasca”, a spus Mutu. Jucatorul nu vrea sa preia responsabilitatea de lider al echipei si a declarat ca se va multumi sa faca parte din grup. “Nu vreau sa fiu starul. Nu pot eu sa rezolv toate meciurile echipei. Suntem un grup si vrem sa fim apreciati ca echipa”, a precizat „Briliantul”. Fotbalistul va intra in programul echipei incepand de azi si spera sa se recupereze din punct de vedere fizic pana la finalul saptamanii, Ajaccio intalnind sambata, pe arena Francois Coty, pe cei de la Evian. “Am facut putina pregatire. Nu e suficient. Trebuie sa ma antrenez bine toata saptamana si apoi sa merg la echipa nationala. Sper sa-mi inchei cariera aici, sa demonstrez ce pot. Voi avea aproape 36 de ani la finalul contractului cu Ajaccio”, a mai spus Mutu. “A fost o mare oportunitate sa luam un jucator de talia lui Adrian. Mutu este Ibrahimovic al nostru, e un jucator cu profil ofensiv, aveam nevoie de el si sunt sigur ca putem fi mai puternici”, a spus antrenorul Dupont.

author avatar
Sebastian Stan
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger