AcasăSPORTMutu, intre ASA si Astra

Mutu, intre ASA si Astra

Mutu nu vrea decat sa atace o revenire la echipa nationala

 

UPDATE: Adrian Mutu a semnat duminica dupa-amiaza un contract pana in vara cu ASA Tg.Mures, fiind al doilea nume marcant care revine in Liga 1, dupa Ciprian Marica.

Adrian Mutu a terminat luna de miere si acum se pregateste sa revina in fotbal. Ca fotbalist, spera „Briliantul”, care a ciocanit, totusi, si la usa Scolii Federale de Antrenori.

Mutu nu vrea decat sa atace o revenire la echipa nationala

Presedintele executiv al clubului ASA, Bogdan Mara, a recunoscut, ieri, ca negociaza transferul fostului atacant al Fiorentinei la gruparea din Targu Mures. „Sunt negocieri cu Mutu, asa este. In aceasta seara ma vad cu el la o cafea pentru a discuta mai pe indelete. Pana acum am avut doar unele discutii informative. Am inteles ca mai are o oferta si de la Astra, dar e normal ca Mutu sa fie dorit de multe echipe din fotbalul romanesc”, a declarat Mara. Din cate se zvoneste, intelegerea ar urma sa fie valabila pana la finalul actualului sezon, obiectivul „Briliantului” fiind prinderea unui loc in lotul pentru Euro 2016. ASA Targu Mures a efectuat o prima parte a pregatirii de iarna la Snagov, iar astazi va pleca in cantonamentul din Antalya. Exista informatii ca Adrian Mutu se afla in tratative si cu liderul clasamentului. Presedintele Astrei, Dani Coman, este bun prieten cu Mutu, cei doi pitesteni cunoscandu-se inca din perioada junioratului la FC Arges. „Consider ca Adi poate juca la Astra fie ca pleaca Budescu, fie ca nu pleaca Budescu. Este unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei din ultimii 15 ani. Mutu a jucat la viata lui chiar si cu Gica Hagi, la nationala, credeti ca nu ar putea juca in aceeasi echipa cu Budescu? Insa, hai sa mai asteptam cateva zile. Probabil ca Dani Coman are o strategie. Nu pot eu sa o divulg acum si nici nu este corect. El il cunoaste foarte bine pe Adrian, iar in cateva zile vom vedea ce se intampla”, a recunoscut si Petre Buduru, mana dreapta a patronului Ioan Niculae.
Adrian Mutu (37 de ani) a mai evoluat in cariera sa la formatiile FC Arges, Dinamo, Inter Milano, Hellas Verona, FC Parma, Chelsea, Juventus, AC Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul si FC Pune City.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger