AcasăSPORTMutu, in "cartierul campionilor" de langa Busteni

Mutu, in „cartierul campionilor” de langa Busteni

Fostii sau actualii sportivi isi construiesc un complex rezidential in zona Valea Cerbului – Gura Diham. Terenul este pus la dispozitie de Emanoil Savin, primar in Busteni.

Platoul cuprins intre Valea Cerbului si Gura Diham este locul ales pentru viitorul cartier al sportivilor

Mini-vacanta lui Adrian Mutu in Romania are legatura si cu evenimentul programat astazi intr-una dintre cele mai cautate statiuni de pe Valea Prahovei. Atacantul formatiei Cesena va fi desemnat cetatean de onoare al localitatii Busteni, distinctie pe care o vor primi si Alina Dumitru (multipla campioana la judo), dar si ex-tenismenul Ilie Nastase. Pe langa acest titlu, edilul Emanoil Savin le va oferi cadou celor trei si un lot de 500 de metri patrati pe Valea Cerbului.

Adrian Mutu va fi vedeta incontestabila a complexului rezidential

Astfel, Dumitru, Nastase si Mutu se alatura altor sportivi care detin proprietati in zona (Viorica Susanu si Georgeta Andronache, Catalina Ponor, Lucian Bute, Adrian Diaconu sau Ionel Ganea). Primarul Busteniului este decis sa dezvolte zona prin construirea unui veritabil cartier al campionilor. Vor fi alei destinate fiecarui mare fost sau actual sportiv, cu toate facilitatile incluse.

Olaroiu aduce miliardarii din Qatar la Gura Diham

Emanoil Savin a fost finantatorul clubului Apullum Alba Iulia

In aceasta zona se implica si Cosmin Olaroiu. Pe durata scurtului sau mandat la Steaua, tehnicianul a vizitat Valea Cerbului si Gura Diham, fiind insotit de reprezentantii unor miliardari din Qatar. Acolo, Olaroiu planuieste sa construiasca mai multe hoteluri si o baza sportiva ultra-moderna. Investitorii arabi vin cu finantarea, iar antrenorul roman va asigura „clientela” pe baza relatiilor pe care le are in fotbalul romanesc. „Pe perioada iernii, dar si vara, echipele nu vor mai merge in Poiana Brasov, la hotelurile lui Copos, ci vor prefera Gura Diham, care are avantajul de a fi mult mai aproape de Capitala. Aici isi vor face toti cantonamentele”, sustin apropiatii lui Cosmin Olaroiu.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger