AcasăRecomandariMutu il contrazice pe Razvan Lucescu: Titlul nu e pierdut, Steaua poate...

Mutu il contrazice pe Razvan Lucescu: Titlul nu e pierdut, Steaua poate fi ajunsa!

Atacantul Adrian Mutu a negat existenta unui conflict cu noul sau antrenor de la Petrolul, Razvan Lucescu, insa nu s-a ferit sa-l contrazica in chestiunea sanselor la titlu ale formatiei ploiestene.

Mutu ramane un optimist incurabil

In opinia lui Mutu, campionatul inca nu este incheiat, cele 12 etape ramase de disputat putand adduce multe surprize. „Eu il cunosc personal pe Razvan si mai sunt aici cativa baieti care au lucrat cu el. Nu a existat nicio secure a razboiului intre mine si Lucescu, acel conflict de care s-a vorbit a fost o alimentare a presei. Am avut ceva neintelegeri, dar s-au rezolvat intre timp. Personal, nu mi-am luat gandul de la titlu, chiar daca este foarte greu. Mai sunt 12 etape de jucat si vom incerca sa luam cat mai multe puncte. Meciul cu Astra este decisiv atat pentru noi, cat si pentru ei si sper sa fie un derbi frumos pe care sa-l castigam”, a precizat „Briliantul”. In privinta prestatiei sale nu tocmai convingatoare, Mutu a afirmat ca starea terenurilor din tara il impieda sa-si arate valoarea: „De la mine se asteapta multe si sper sa reusesc in urmatoarele meciuri. Nu am subestimat niciodata campioantul Romaniei, din contra. Ma asteptam la astfel de meciuri. Echipele care joaca cu Petrolul se apara, dar nici terenurile nu prea ne ajuta, au fost sub orice critica atat la Brasov, cat si la Piatra Neamt”.
Razvan Lucescu a fost numit, marti, in functia de antrenor principal al Petrolului, el semnand un contract pana in vara anului 2015. Lucescu jr. va debuta pe banca tehnica a formatiei prahovene in meciul cu Astra Giurgiu, programat duminica, de la ora 20.30, la Ploiesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger