AcasăSPORTMutu e tot mai aproape de despartirea de Fiorentina

Mutu e tot mai aproape de despartirea de Fiorentina

Atacantul roman Adrian Mutu are zilele numerate la Fiorentina, actualul sau club, insa ar putea ramane in Serie A, fiind dorit de Cesena si Bologna.

Despartirea de Mutu face parte din planul de reconstructie al celor de la Fiorentina, dar gruparea de pe Artemio Franchi spera sa-l foloseasca pe Mutu intr-un eventual schimb de jucatori.

Presa italiana anunta ca Mutu va semna cat de curand un contract cu Cesena, formatie de la care Fiorentina urmareste sa-l inregimenteze pe mijlocasul Marco Parolo, un fotbalist de 26 de ani aflat in lotul largit al nationalei Italiei. Totusi, in cursa pentru obtinerea semnaturii lui Adrian Mutu s-a inscris si Bologna, echipa ce il ofera la schimb pe mijlocasul Gaby Mudingayi, un international belgian de 30 de ani nascut la Kinshasa.

Locul lui Adrian Mutu in echipa Fiorentinei ar urma sa fie luat de Antonio Cassano, jucator care isi pregateste despartirea de AC Milan. Conducerea clubului din Firenze i-a oferit lui Cassano un contract pe 3 ani cu un salariu stagional de 2,4 milioane de euro, cu 400.000 mai putin decat castiga Mutu pe sezon. Totusi, pentru a-si asigura serviciile lui Cassano, Fiorentina trebuie sa se bata cu Liverpool.

author avatar
Cristi Ionita
536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger