AcasăSPORTMutu, "Briliantul" lui Ajaccio, si-a vandut casele din America!

Mutu, „Briliantul” lui Ajaccio, si-a vandut casele din America!

Mutu asteapta sa debuteze oficial pentru noua sa echipa, Ajaccio

Adrian Mutu a renuntat la doua dintre cele trei proprietati detinute in SUA, cu gandul la cele 17 milioane de euro datorate clubului englez Chelsea Londra.

Mutu asteapta sa debuteze oficial pentru noua sa echipa, Ajaccio

In urma cu cinci ani, pe cand evolua la Fiorentina, Adrian Mutu platea 1.390.000 de dolari pentru o proprietate de 1.250 de metri patrati in Dade County, Miami, Florida.

Aceasta este casa din Coral Gables, vanduta cu 795.000 de dolari

Avea sa fie a doua locuinta trecuta pe numele familiei Mutu, dupa apartamentul cu cinci camere (189 de metri patrati) din Executives Residences (Miami), cumparat in 2006 cu 975.000 de dolari.

Aici sta Mutu cand vine in America

In 2008, internationalul roman a reusit tripla, achizitionand cu 2,6 milioane de dolari un domeniu de 1.600 metri patrati in Coral Gables, tot Miami. Ultima ramane si singura casa pe care Adrian Mutu o mai detine in Statele Unite, primele doua fiind vandute in 2012. Se poate spune, insa, ca afacerea n-a fost una extraordinara, de vreme ce „Briliantul” a iesit in pierdere cu 670.000 de dolari, raportat la banii investiti in cumpararea respectivelor proprietati.

Afaceri cu arabi

Tranzactiile imobiliare efectuate de Adrian Mutu au in prim-plan doua familii de arabi. De la prima (Fadi Bahri), romanul a cumparat in 2006 apartamentul din Miami, in valoare de 975.0000 de dolari, pe care, insa, l-a vandut recent lui Al Ismail Ansari si Sara Sultan, cu 900.000 de dolari. La cealalta proprietate (de 1.390.000 de dolari), Mutu a renuntat (contra sumei de 795.000 de dolari) tocmai in favoarea lui Fadi Bahri!

Teama de Chelsea

Nu este exclus ca Adrian Mutu sa fi renuntat la cele doua locuinte de teama sa nu fie executat silit pentru datoria de 17 milioane de euro avuta fata de clubul Chelsea. Dupa cum se stie, londonezii au obtinut aceste despagubiri in urma scandalului de dopaj in care a fost implicat romanul, suspendat acum opt ani pentru consum de cocaina.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger