AcasăSPORTMutu, atac dur la adresa oficialilor FRF: “Eu vand mai multe bilete!”

Mutu, atac dur la adresa oficialilor FRF: “Eu vand mai multe bilete!”

Mutu si Piturca nu se inteleg si pace

Atacantul lui Ajaccio continua sa fie dezamagit ca nu a fost selectionat pentru dubla de foc cu Ungaria si Turcia din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor.

Mutu si Piturca nu se inteleg si pace

Scandalul dintre Adrian Mutu si Victor Piturca, plus alti oficiali din cadrul FRF, este departe de a se fi incheiat. Atacantul lui Ajaccio si selectionerul Romaniei au avut numeroase contre, iar ultimul, cunoscut pentru incapatanarea sa, a decis sa nu-l cheme la lot pe Mutu, desi pentru “tricolori” urmeaza doua meciuri extrem de dificile. Mutu a inghitit in sec, cat a putut, dar in cele din urma a rabufnit pe un celebru site de socializare. Surprins ca pana cu trei zile inainte de meciul cu Ungaria de vineri, 6 septembrie, se vandusera doar 25.000 de bilete, Mutu a precizat ca alta ar fi fost situatia cu el printre “tricolori”. “25.000 de bilete vandute! Daca eram eu si voi pe stadion, erau deja 50.000… de aia mor unii, pentru ca eu va AM pe voi, ei NU!!!” a fost mesajul razboinic transmis de atacantul lui Ajaccio. De altfel, Adrian Mutu considera ca nationala ar fi avut de castigat atat in plan fotbalistic, cat si in plan al imaginii, daca Victor Piturca isi calca pe inima si il chema la lot. Raspunsul oficialilor FRF a venit, prompt, din partea presedintelui Mircea Sandu. Acesta a precizat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca „Mutu trebuie sa inteleaga ca peste tot exista superiori, iar peste el sunt Ravanelli si Piturca. Dupa declaratiile unor specialisti, Mutu nu este pregatit la ora actuala sa joace nici la Ajaccio si probabil Piturca a luat decizia corecta. Daca el va marca goluri sunt convins ca Piturca l-ar selectiona”.

Fanii romani si fotbalistii maghiari sunt de partea lui Mutu

Oarecum surprinzator, Adrian Mutu este sustinut, in razboiul cu Victor Piturca si alti oficiali FRF, atat de suporteri, cat si de rivalii din nationala Ungariei. Primii sunt de parere ca Adrian Mutu nu a fost selectionat pentru ca Piturca se va baza pe un joc ultra-defensiv cu Ungaria si Turcia. In schimb, Tamas Hajnal, unul dintre cei mai experimentati fotbalisti din nationala maghiara, a anuntat ca “Ungaria este avantajata de absenta celui mai bun si celui mai in forma atacant din nationala Romaniei, Adrian Mutu”. Romania da piept cu Ungaria (vineri, 6 septembrie, ora 21.00) si cu Turcia (marti, 10 septembrie, ora 21.00) in doua meciuri decisive pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor. Ambele jocuri se vor disputa pe National Arena, din Bucuresti, si vor fi transmise in direct de Antena 1.

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger