AcasăSPORTMutu arunca mingi peste gard lui Lucescu

Mutu arunca mingi peste gard lui Lucescu

Mutu, asteptat sa traga echipa dupa el in partida de duminica

Din cauza conditiilor meteo, „calutii de mare” si-au programat toate antrenamentele dinaintea meciului cu AC Milan, de duminca, la Desenzano del Garda, statiune de lux unde tehnicianul de la Sahtior Donetk detine o vila inca de pe vremea cand antrena Brescia Calcio.

Mutu, asteptat sa traga echipa dupa el in partida de duminica

Conditiile neprielnice de pe arena „Dino Manuzzi” din Cesena (vezi foto) l-a fortat pe tehnicianul Daniele Arrigoni sa ceara conducerii mutarea antrenamentelor pe un alt stadion.

Micuta arena din Desenzano del Garda

Presedintele Igor Campedelli a ales pentru Mutu&Co statiunea  Desenzano del Garda, aflata la 260 de kilometri distanta de Cesena. In urbea de pe malul Lacului Garda, Mircea Lucescu detine o vila de lux, inca de pe vremea cand antrenorul roman pregatea echipa Brescia Calcio.

Asa arata stadionul "Dino Manuzzi" din Cesena

Situata peste gard de stadionul „Da Molin” din Desenzano, casa lui „Il luce” este locuita de antrenor in special vara, si doar in perioada in care Mircea Lucescu isi ia cate o scurta vacanta. Altfel, Cesena lui Mutu se pregateste pentru importantul meci cu AC Milan, programat duminica in Serie A.

author avatar
Sebastian Stan
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger