AcasăSPORTMutu are liber sa negocieze cu Steaua

Mutu are liber sa negocieze cu Steaua

Adrian Mutu este golgeterul la zi al formatiei Ajaccio

Internationalul roman a parasit terenul in minutul 28, dupa un contact mai dur cu portarul oaspetilor, Geoffrey Jourdren.

Adrian Mutu este golgeterul la zi al formatiei Ajaccio

Adrian Mutu n-a putut contribui la succesul formatiei sale, AC Ajaccio, in fata fostei campioane a Frantei, Montpellier. Lovit in coaste de portarul Geoffrey Jourdren, care si el a parasit terenul in urma impactului, romanul va lua o pauza de cateva zile, prilej numai bun de a finaliza negocierile cu Gigi Becali. Trecerea „Briliantului” la Steaua este luata in calcul chiar de fotbalist, in timp ce finantatorul „militarilor” s-a aratat si el deschis unui astfel de transfer. „Daca accepta un salariu decent pentru Liga 1, dar cu o prima consistenta pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, sa zicem 500.000 de euro, de ce nu?! Mutu este binevenit, mai ales ca el ar putea juca macar inca un an la nivel inalt”, a comentat latifundiarul din Pipera.

Tranzactia depinde de rezultatele corsicanilor din acest final de sezon. Daca Ajaccio retrogradeaza, atunci presedintele Alain Orsoni ii va rezilia contractul pitesteanului. In caz contrar, Adrian Mutu ramane inca un sezon pentru a ataca o calificare in Europa League, acesta fiind obiectivul formatiei in sezonul urmator.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger