AcasăRecomandariMutu, anchetat in Italia pentru evaziune fiscala!

Mutu, anchetat in Italia pentru evaziune fiscala!

Un nou scandal de coruptie in fotbalul italian. De data aceasta, nu este vorba despre partide trucate cu arbitraje cumparate pe mii de euro, ci de ceva mult mai grav: evaziune fiscala in forma continuata!

Transferul la Juventus i-a adus numai necazuri lui Adrian Mutu

Inca o serie de probleme pentru Adrian Mutu. Numele sau apare pe lista celor 64 de persoane din fotbal acuzate ca au prejudiciat statul italian cu milioane de euro.
La prima ora a diminetii de ieri, inspectorii Garzii Financiare au dat buzna in sediul clubului AC Milan. Vizat a fost insusi presedintele Adriano Galliani, omul numarul unu din club si mana dreapta a patronului Silvio Berlusconi. Numit „Offside”, cazul a inceput acum patru ani, la Napoli, in momentul in care patru procurori au detectat o retea cuprinsa din 35 de cluburi din Serie A si B, precum si din peste 100 de persoane. Mecanismul fraudulos priva statul italian de incasarea taxelor provenite din tranzactiile comerciale privind transferurile de jucatori.

De la Corioni, prietenul lui Lucescu, la Crespo

Gazzetta dello Sport a scris, ieri, ca pe lista neagra figureaza nume grele din fotbalul italian. Este vorba de Luigi Corioni (fost patron Brescia, prieten apropiat al lui Mircea Lucescu), Aurelio De Laurentiis (patron SSC Napoli), Claudio Lotito (patron Lazio Roma) si Jean Claude Blanc (fost presedinte Juventus Torino). Nu lipseste nici impresarul Alessandro Moggi, cel care a intermediat venirea lui Adrian Mutu in Serie A de la Chelsea Londra, in momentul in care romanul fusese suspendat pentru dopaj.
In fine, dintre fotbalisti, fosti sau actuali, cei mai cunoscuti sunt Ezequiel Lavezzi (PSG), Hernan Crespo (retras din activitate, in prezent antrenor la Modena), Juan Quintero (Rennes), Ciro Immobile (Torino), Antonio Nocerino (AC Milan) si Diego Milito (Racing Club Avellaneda).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger