AcasăSPORTMutu a ridicat vanzarile la Ajaccio cu 20%!

Mutu a ridicat vanzarile la Ajaccio cu 20%!

Mutu se simte excelent la Ajaccio

Presedintele corsicanilor de la AC Ajaccio, Alain Orsoni, dezvaluie cat de mult au crescut incasarile clubului de la inceputul acestui sezon, in perioada in care Adrian Mutu a semnat cu gruparea franceza.

Mutu se simte excelent la Ajaccio

Pentru stagiunea 2012-2013, AC Ajaccio a inregistrat o crestere de 20% in toate sectoarele: merchandising, abonamente si sponsorizari.

Merchandising-ul clubului Ajaccio merge de minune

Presedintele Alain Osoni a explicat in detaliu aparitia acestui fenomen, subliniind ca transferul lui Adrian Mutu in Corsica reprezinta principalul motiv.

„Vanzarile la magazinul clubului au crescut si ne gandim sa gasim o alta locatie mult mai mare. Daca in urma cu patru ani, clubul avea 700 de abonati, acum cifra este de 4.978. La sponsorizare suntem undeva peste 3-4 milioane de euro, dar inca nu am reusit sa contractam un sponsor principal, pentru tricouri”, spune Orsoni.

Presedintele Orsoni vrea un spatiu mai mare pentru magazinul clubului

Din momentul in care „Briliantul” Mutu a anuntat ca vine la Ajaccio, clubul a inceput sa castige fani inclusiv pe Facebook sau Twitter. Pentru a mentine comunicarea cu fanii, Alain Orsoni a permis postului de televiziune ORSU sa produca un film pe timpul deplasarii din ultima etapa, de la Lyon, care a fost prezentat ieri. Intitulat sugestiv „24 de ore la Lyon”, filmul parcurge intreg traseul echipei, de la Ajaccio pana pe „Stade de Gerland” din Lyon si retur, Mutu si compania fiind suprinsi in avion, la hotel, in oras, la masa, in autocar, la sosirea la stadion, din nou avion si revenirea in Corsica. AC Ajaccio joaca in weekend la Bordeaux, acolo unde Adrian Mutu ar putea evolua titular.

author avatar
Sebastian Stan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger