AcasăSPORTMutu a incasat despagubiri de 500.000 euro de la Cesena

Mutu a incasat despagubiri de 500.000 euro de la Cesena

Fotbalistul roman si patronul Igor Campedelli, in vara anului trecut, la semnarea contractului

Internationalul roman Adrian Mutu a rupt abia marti, 16 aprilie, orice legatura cu clubul Cesena, fostul sau loc de munca, italienii virandu-i in cont o restanta salariala de 500.000 de euro.

Presa italiana a facut publica despagubirea incasata de Mutu

Aflat, probabil, in ultimul sau an de activitate, Adrian Mutu marcheaza pentru AC Ajaccio (a doua grupare a Corsicii, dupa Bastia) si este platit si de Cesena! In 2012, cand a parasit Serie A, internationalul roman mai avea doi ani de contract cu formatia „calutilor”.

Cum, insa, Cesena nu-si permitea sa-i mai plateasca lui Mutu salariul anual cifrat la 1,6 milioane euro, s-a cazut la intelegere: incheierea colaborarii in schimbul unei compensatii financiare de 500.000 de euro. Pe care abia marti, 16 aprilie, si-au permis italienii s-o plateasca! „Capriciosul Mutu, unul dintre «arhitectii» care au dus formatia «calutilor» in Serie B, continua sa fie platit de Cesena”, a scris, ieri, „romagnanoi.it”, in stirea referitoare la despagubirile achitate „Briliantului”. Pentru Cesena (al 9-lea club din cariera sa), Adrian Mutu a marcat 8 goluri in 23 de partide.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger