AcasăSPORTMutu a acceptat oferta lui Kuban

Mutu a acceptat oferta lui Kuban

Atacantul roman Adrian Mutu are mari sanse sa evolueze din luna august la Kuban Krasnodar, echipa antrenata de Dan Petrescu.

Ajuns la 32 de ani, Adrian Mutu mai are un singur an de contract cu gruparea italiana Fiorentina, iar formatia de pe Artemio Franchi asteapta cu nerabdare sa scape de atacantul roman.

Curtat de Cesena sau Galatasaray, Mutu are mari sanse sa ajunga, in cele din urma, la gruparea rusa Kuban Krasnodar, formatia antrenata de Dan Petrescu. Conform site-ului italian fiorentinanews.com, Mutu a acceptat oferta facuta de rusi si mai ramane ca cele doua cluburi sa se puna de acord in legatura cu conditiile in care se va efectua transferul.

Fiorentina spera sa mai obtina ceva bani pe Mutu, dar conform impresarului Victor Becali, atacantul mai are de primit niste bani de la formatia italiana astfel ca exista posibilitatea ca jucatorul sa plece gratis si sa renunte la banii pe care ii are de incasat.

Conform sursei amintite, Mutu va incasa la rusi un salariu de doua milioane de euro pe an, suma la care se adauga bonusuri acordate in functie de evolutii si rezultate. De asemenea, Mutu va avea la dispozitie un avion privat cu care sa efectueze deplasari in Italia sau Romania de cate ori vrea.

Mutu ar urma sa fie coleg la Kuban Krasnodar cu alti doi atacanti romani, Gigel Bucur si Dacian Varga. Foarte probabil, Mutu ar urma sa-i ia locul in lot ivorianului Lacina Traore, fotbalist curtat cu insistenta de TSKA Moscova.

author avatar
Cristi Ionita
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger