AcasăSPORTMutu: „Nu sunt anchetat de Fiscul italian”

Mutu: „Nu sunt anchetat de Fiscul italian”

Lui Adrian Mutu au inceput sa-i vina notele de plata din trecutul tumultuos

Anchetat in Italia pentru evaziune fiscala, Adrian Mutu se apara si sustine ca nimic din ce a anuntat presa peninsulara nu este adevarat.

Mutu ridica mainile si jura ca n-a furat Fiscul italian

Proaspat transferat la ASA Targu Mures, echipa de la care spera sa faca saltul direct la turneul final al Campionatului European, „Briliantul” afirma ca, de fapt, intregul scandal din Cizma nu este altceva decat copia fidela a „Dosarului transferurilor” din Romania. „Eu nu sunt acuzat de evaziune fiscala, asa cum redau ziarele si televiziunile din Romania (inca o aberatie!) Ce se intampla in Italia e exact ce s-a intamplat in Romania cu «dosarul transferurilor» in care erau acuzati presedintii de cluburi si agentii de jucatori, asa zisii «procuratori», nu jucatorii care au fost transferati de acestia! Asta se investigheaza in Italia, transferurile, mai bine zis daca cluburile au declarat toti banii, cati bani au dat la agenti si daca acestia au declarat banii incasati!!!”, a scris Mutu pe contul personal de Facebook, „comunicat” incheiat cu propozitia „Eu nu am fost citat sa ma prezint pentru declaratii!”.
Fiscul italian a efectuat perchezitii, marti, la sediile a 35 de cluburi din primele doua divizii, intre care trei de top – AC Milan, Lazio Roma si SSC Napoli -, ca urmare a descoperirii unei vaste retele de evaziune fiscala. Cu aceasta ocazie au fost ridicate numeroase documente, fiind pus totodata sechestru pe bunuri in valoare de 12 milioane euro. Operatiunea, denumita „Ofsaid”, este coordonata de procuratura din Napoli si vizeaza 64 de persoane, printre nume aparand si cel al romanului Adrian Mutu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger