AcasăSPORTMutu; „Ianis la Fiorentina, cea mai buna alegere!”

Mutu; „Ianis la Fiorentina, cea mai buna alegere!”

Ianis Hagi va putea deveni idol pe Artemio Franchi, la fel cum a fost si Mutu (foto jos)

Fost jucator al echipei Fiorentina, Adrian Mutu a declarat ca Ianis Hagi are toate calitatile necesare pentru a reusi la gruparea „viola”.

Ianis Hagi va putea deveni idol pe Artemio Franchi, la fel cum a fost si Mutu (foto jos)

Italienii vorbesc tot mai mult despre trecerea lui Hagi jr. la formatia din Florenta, ultimul care si-a dat cu parerea fiind Giancarlo Antognoni, fosta mare glorie a clubului toscan: „L-am vazut pe fiul lui Hagi, este un baiat curajos, care ar putea fi pe urmele tatalui sau. Este foarte bun, se vede asta. Un ziarist a dorit o fotografie cu mine, Mutu si Ianis, un viitor numar 10 la Fiorentina”. Si Adrian Mutu l-a laudat pe Ianis Hagi: „Are toate calitatile sa reuseasca la Fiorentina, ii doresc sa reuseasca mai multe decat am facut eu acolo. E clubul potrivit la care sa creasca, am vorbit si cu tatal lui, Gica Hagi, si intr-adevar, a facut cea mai buna alegere. Acolo va avea toate conditiile necesare pentru a-si dezvolta calitatile. Ianis face pasi de gigant in ceea ce priveste fotbalul, se vede asta, creste de la meci la meci”.
Echipa Romaniei a fost invinsa de Italia, luni (scor 1-3), intr-un meci demonstrativ disputat in Sala Floreasca, din Capitala, la care au participat mai multe glorii ale fotbalului din cele doua tari, eveniment organizat in scopuri caritabile.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger