AcasăSPORTMutare decisiva! Valerii Moraru a pus un presedinte pe placul rapidistilor

Mutare decisiva! Valerii Moraru a pus un presedinte pe placul rapidistilor

Valerii Moraru are ganduri mari cu Rapid

Dupa ce i-a „executat” pe Nicolae Manea si Lucian Ionescu, doi dintre cei mai importanti oficiali ai clubului, Valerii Moraru, patronul Rapid, a facut o mutare care sa-i asigure simpatia fanilor.

Valerii Moraru are ganduri mari cu Rapid

Moraru l-a instalat, joi, pe fostul jucator Nicolae Stanciu in functia de presedinte al Rapidului. Stanciu este extrem de apreciat de fani atat pentru trecutul „alb-visiniu”, cat si pentru sinceritatea de care da dovada.

Stanciu il inlocuieste, practic, pe Nicolae Manea. Conform fanatik.ro, despre noul presedinte al giulestenilor se spune ca este omul potrivit pentru ceea ce se doreste la Rapid si ca este tipul de personaj cult, mare fan al Rapidului si gata sa se bata cu oricine pentru gruparea „alb-visinie”.

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai iubiti rapidisti

Nicolae Stanciu a fost in carti si pentru postul de antrenor principal, dar, in cele din urma, oficialii Rapidului s-au decis sa-l instaleze in functie pe Ionel Ganea.

Nicolae Stanciu s-a nascut si a crescut, practic, in spiritul Rapidului, evoluand timp de 15 ani pentru gruparea de langa Podul Grant. Totusi, fundasul a plecat cu scandal din Giulesti, dupa ce a refuzat injumatatirea contractului, si a mai prins cateva sezoane la MTK Budapesta si Anji Makhachkala, inainte sa se retraga din activitate.

author avatar
Cristi Ionita
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger