AcasăSPORTMuschiul lui Halep a cedat! Turneul Campioanelor este tot mai departe

Muschiul lui Halep a cedat! Turneul Campioanelor este tot mai departe

Superba victorie a Simonei Halep, in „optimi”, la Beijing, cu Andrea Petkovici, a fost umbrita de vestea ca „Rambo in roz” (caracterizare a presei americane) s-a retras din turneul care pune la bataie premii de 5,4 milioane de dolari.

Intr-un picior, asa a jucat Halep doua din cele trei seturi ale meciului cu nemtoaica de pe locul 17 WTA. Dupa ce s-a impus la tie-break in setul 1 si a avut 2-0 in actul secund, constanteanca n-a mai putut reintra in joc fara ajutor medical. A chemat fizioterapeutul, care i-a masat coapsa stanga, bandajata ulterior pentru a-i mentine muschiul cald si strans puternic. Vizibil afectata de dureri, Halep a cedat cinci game-uri consecutive, apoi a regasit puterea sa revina la 5-5, dar n-a mai avut forta sa castige si setul. A facut-o, insa, in decisiv, cand aceasta „Rambo in roz”, cum i-au spus americanii, n-a mai comis niciogreseala, iar la 6-6 a avut nervii mai tari si a castigat tie-break-ul cu 7-1!
Dupa meci, Simona n-a putut nici sa se bucure, ci s-a grabit sa-si anunte mai intai retragerea din proba de dublu, unde la numai o ora distanta ar fi trebuit sa joace alaturi de Raluca Olaru. La scurt timp, a picat si „bomba”: Halep se retrage definitv din turneu si nu mai joaca „sfertul” cu Ana Ivanovici! Astazi, numarul 2 mondial este asteptata in tara, unde revine de urgenta ca sa efectueze un RMN. Abia dupa primirea rezultatelor va stii daca merge la Turneul Campionilor, in Singapore, competitie programata la sfarsitul lui octombrie.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger