AcasăSPORTMuresan: "Suporterii CFR-ului au educatie maghiara, austriaca si germana!"

Muresan: „Suporterii CFR-ului au educatie maghiara, austriaca si germana!”

Oficialul CFR Cluj a acordat un interviu cotidianului turcesc „Fanatik” in care vorbeste despre superioritatea deranjanta aratata de Galatasaray inaintea revansei din „Gruia”. In plus, Iuliu Muresan face o serie de afirmatii care vin sa incinga spiritele in Liga 1.

Iuliu Muresan ii asteapta pe turci la Cluj cu paine si sare

Presedintele CFR Cluj este de parere ca, in partida tur, incheiata la egalitate (1-1), terenul de pe „Turk Telecom Arena” a influentat jocul echipei sale, iar Galatasaray o putea pati mai rau daca gazonul stadionului de sute de milioane de euro de la Istanbul ar fi fost uscat.

CFR are suporteri educati in spirit vestic

„Arena voastra este impresionata, dar gazonul m-a dezamagit. Faptul ca terenul s-a transformat intr-o orezarie ne-a afectat mai mult pe noi. La Cluj, o sa vedeti ceva diferit. Va rog sa nu ne luati la matineu, pentru ca vom fi o prada usoara pentru Galatasaray!”, a amenintat Muresan.

Fanii din "Gruia" n-au creat niciodata incidente

Mai mult, conducatorul „ceferistilor” spune ca in „Gruia” nu va exista atmosfera din Turcia, si nici vulgaritatile sau violentele din Bucuresti: „In aceasta regiune din Ardeal, spre deosebire de Bucuresti, sau oricare alt oras din Romania, oamenii au cultura maghiara, austriaca si germana. Nu va faceti griji! Avem oaspeti si ne vom purta ca atare”, a adaugat doctorul roman care conduce destinele CFR-ului.

Nici Galata nu mai e interesata de Europa

Nu doar Steaua are bafta sa infrunte un adversar (Molde FK), interesat mai mult de campionat decat de competitia europeana. Inaintea plecarii spre Cluj, presedintele „Cim Bom” a anuntat ca UEFA Champions League nu mai reprezinta o prioritate pentru Galatasaray, cucerirea titlului in SuperLig trecand pe primul loc. „In meciurile din Liga Campionilor nu am vazut destula concentrare. Obiectivul echipei este sa-si pastreze titlul de campioana. Vrem sa jucam si la anul in grupele Champions League”, afirma Faruk Suren. Meciul CFR Cluj – Galatasaray se disputa in acesta seara, de la ora 21.45, partida urmand sa fie transmisa pe DigiSport si DolceSport.

author avatar
Sebastian Stan
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger