AcasăSPORTMurat Yakin, asta, chiar face doar ce vrea el?!

Murat Yakin, asta, chiar face doar ce vrea el?!

Murat Yakin incearca sa mascheze tensiunea care-l inconjoara

Scandal cat casa la FC Basel, chiar si dupa 1-1 cu Steaua, rezultat echivalent, practic, cu accederea elvetienilor in primavara Ligii Europa.

Murat Yakin incearca sa mascheze tensiunea care-l inconjoara

Pentru presa elvetiana, remiza cu Steaua nu valoreaza cat o ceapa degerata. Cel mai important cotidian helvet – „Blick” – a pus tunurile pe Murat Yakin imediat dupa jocul de miercuri seara, reprosandu-i atitudinea superioara. „Yakin face numai ce vrea. Sistemul pe care il foloseste are nevoie de fotbalisti cu experienta, dar el mizeaza in special pe jucatori tineri, neobisnuiti cu intrecerile din cupele europene. Giovanni Sio a scapat echipa de la faliment prin golul din minutul 90. Cum poate Yakin sa fie atit de singuratic, sa faca doar ce pofteste el, cand o victorie cu Steaua ar fi linistit apele?! Miercuri seara, el a parut infrigurat si singur, desi pe stadion au fost peste 30.000 de oameni. Doar seful clubului ii mai poate oferi acum caldura necesara, insa discutiile despre contractul sau cu siguranta au fost amanate dupa ultima evolutie a echipei”, este concluzia trasa de „Blick”.

Se prea poate ca tensiunile din sanul echipei sa fie cauzate de incertitudinea care planeaza asupra bancii tehnice: Murat Yakin isi termina contractul in vara, iar conducerea FC Basel nu i-a facut, inca, o oferta de prelungire.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger