AcasăSPORTMuntenegreanul Nikolic: ”Mister, iti bagi doar oamenii tai!"

Muntenegreanul Nikolic: ”Mister, iti bagi doar oamenii tai!”

Nikolic nu-l mai inghite pe Ilie Stan

Fotbalistul care a calificat Steaua in 16-imile Europa League a intrat in clubul dusmanilor tehnicianului „ros-albastrilor” dupa ce Ilie Stan l-a „incalzit” timp de 75 de minute la Mioveni, dar a omis sa-l mai introduca in teren

Nikolic nu-l mai inghite pe Ilie Stan

Muntenegreanul a facut o criza de nervi dupa ce Ilie Stan a refuzat sa-l utilizeze si pe el in victoria cu Dacia Mioveni (scor 1-0). In minutul 89, atacantul a inceput sa sa strige la antrenor, ba chiar sa arunce cu mai multe obiecte in directia acestuia. “A fost o rabufnire a lui Nikolic, insa nu a aruncat acel obiect ca sa-l lovesca pe Ilie Stan. A fost un gest de refulare, care nu afecteaza atmosfera de la echipa. Oricum il prefer pe Nikolic in locul lui Machado”, i-a luat apararea Gigi Becali.

Antrenorul Stelei pare sa fi scapat jucatorii din mana

In sarabanda reprosurilor aduse bancii tehnice, Stefan Nikolic a lansat si ideea ca Ilie Stan l-a preferat titular pe Machado pentru ca el a fost cel care a insistat in pauza competitionala pentru transferul brazilianului. “Iti bagi doar oamenii tai!”, a strigat muntenegreanul, tehnicianul neavand nicio replica. Desi a castigat in prima ultima din 2012, antrenorul Stelei nu mai are sustinere din nicio parte. Patronul a criticat dur jocul echipei si asteapta ca situatia sa se imbunatateasca repede, chiar daca nu mai crede in titlu. “Nu am jucat nimic cu Mioveni. Va garantez ca Tanase nu va mai evolua niciodata mijlocas central. De ce? Pentru ca nu mai vreau eu!”, a spus finantatorul Stelei duminica seara.

author avatar
Sebastian Stan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger