AcasăSPORTMultipla campioană la gimnastică, depistată cu Covid-19: „Eram gata să mă ridic,...

Multipla campioană la gimnastică, depistată cu Covid-19: „Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu”

gimnasticaMultipla campioană la gimnastică, depistată cu Covid-19: „Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu” / foto: GSP

Gimnasta Larisa Iordache a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că se află în izolare, acasă, după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19. Multipla campioană a transmis că s-a infectat cu temutul virus chiar înainte de un concurs.

„Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă! Așteptăm un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19.

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul.

Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arată tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viața mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?!”, a scris Larisa Iordache într-o postare pe Facebook.

Își anunțase revenirea după o pauză de 3 ani

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială. Gimnasta îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani şi urmează să participe la Campionatele Naţionale care vor avea loc la Ploieşti în perioada 17-19 noiembrie. Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de trei ori.

author avatar
Andreea Vlad