AcasăSPORTMultipla campioană la gimnastică, depistată cu Covid-19: „Eram gata să mă ridic,...

Multipla campioană la gimnastică, depistată cu Covid-19: „Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu”

gimnasticaMultipla campioană la gimnastică, depistată cu Covid-19: „Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu” / foto: GSP

Gimnasta Larisa Iordache a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că se află în izolare, acasă, după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19. Multipla campioană a transmis că s-a infectat cu temutul virus chiar înainte de un concurs.

„Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă! Așteptăm un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19.

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul.

Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arată tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viața mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?!”, a scris Larisa Iordache într-o postare pe Facebook.

Își anunțase revenirea după o pauză de 3 ani

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială. Gimnasta îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani şi urmează să participe la Campionatele Naţionale care vor avea loc la Ploieşti în perioada 17-19 noiembrie. Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de trei ori.

author avatar
Andreea Vlad
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger