AcasăSPORTMultipla campioana de atletism, Elena Mirela Lavric trece prin momente dramatice: A...

Multipla campioana de atletism, Elena Mirela Lavric trece prin momente dramatice: A vrut sa se sinucida aruncandu-se de la etajul 1

Elena Mirela Lavric, o sportiva pentru care sacrificiul reprezinta calea spre succes

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliata cu aur la mai multe competitii internationale, a ajuns la spital, luni noapte, dupa ce a cazut de la etajul 1 al unui bloc din Iasi, unde locuia fostul sau iubit. Principala ipoteza a anchetatorilor este ca sportiva ar fi incercat sa se sinucida.

Elena Mirela Lavric, o sportiva pentru care sacrificiul reprezinta calea spre succes

Incidentul a avut loc pe strada Vasile Lupu din cartierul Tatarasi. La fata locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat sportivei masuri de prim-ajutor, dupa care tanara a fost transportata la Spitalul „Sfantul Spiridon”, iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Neurochirurgie. Elena Mirela Lavric a solicitat sa fie externata dupa cateva ore, neavand rani grave. Ea a plecat imediat acasa, la Vaslui. In acest caz, Politia a deschis o ancheta, prima ipoteza fiind ca tanara, in varsta de 22 de ani, a incercat sa se sinucida aruncandu-se de la etaj. „Politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca o tanara a cazut de la etajul 1 al unui imobil. Continuam cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii acestui incident, insa din primele verificari facute la fata locului rezulta ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca Elena Mirela Lavric ar fi venit la Iasi in incercarea de a se impaca cu fostul sau prieten, care, insa, a refuzat propunerea. Deceptionata, sportiva a incercat sa se sinucida. Ieri, antrenoarea acesteia, Viorica Pintilii, a declarat pentru „Antena 3” ca Lavric a evadat, de fapt, din locuinta respectiva: „A fost sechestrata si a sarit de la balcon, ca sa scape”.

Elena Mirela Lavric este multipla campioana europeana si mondiala de tineret la atletism, in proba de 800 de metri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
745 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger