AcasăSPORTMultescu: "Vreau un jucator de valoare!"

Multescu: „Vreau un jucator de valoare!”

La antrenamentele lui Multescu, jucatorii nu misca in front

Antrenorul formatiei Dinamo, Gheorghe Multescu, a declarat, ieri, la plecarea in cantonamentul din Anglia, ca ar fi rau pentru echipa sa daca vanzarea lui Marius Alexe nu ar fi urmata de achizitionarea unui jucator macar de aceeasi valoare.

La antrenamentele lui Multescu, jucatorii nu misca in front

Nemultumit de campania de achizitii din aceasta vara, Multescu i-a transmis patronului Ionut Negoita ca are neaparata nevoie de un fotbalist valoros pentru a concura in sezonul viitor cu sanse reale la indeplinirea obiectivelor. „Ar fi rau sa plece Alexe si sa nu vina un jucator macar de aceeasi valoare sau mai valoros. Spunea domnul Negoita acum cateva zile ca e 90 la suta facut. A mai avansat. Si unu la suta daca e, inseamna tot ca a mai avansat. Tot felul de contracte, cu diferite clauze si se discuta inca. Principala problema sunt banii. Ca sunt mai multi cash la semnatura si mai putini mai tarziu sau invers… Sunt discutii pe tema asta, dar sunt si solutii. Legat de cei deja achizitionati, astept ca unii dintre ei sa confirme asteptarile, ma refer mai mult la cei tineri. Dar, astept sa ne vina si intariri”, s-a lamentat Multescu inainte de plecarea spre Anglia. Tehnicianul considera ca lui Alexe nu ii va fi comod in cazul in care transferul nu s-ar perfecta: „Din punct de vedere motivational, nu ii va fi comod daca transferul nu se va perfecta, dar dupa aceea va fi bine. Ramane la Dinamo, nu la orice echipa. Incercam sa facem performanta, sa prinda si echipa nationala, o sa aiba si altfel de motivatie. In momentul in care esti dezamagit, lucrezi mai greu. Ar fi bine sa se rezolve pentru ca isi doreste, si atunci va castiga si el si noi”.

Lotul dinamovistilor a plecat ieri cu avionul spre Manchester (via Amsterdam) si, mai departe, cu autocarul pana la Leeds, pentru al doilea stagiu de pregatire centralizata din aceasta vara, programat in perioada 1-13 iulie, la „Oulton Hall Hotel”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger