AcasăSPORTMuguruza, prima finalista la Wimbledon

Muguruza, prima finalista la Wimbledon

Cea de-a 14-a favorita la obtinerea trofeului la actuala editie a turneului este si prima finalista a competitiei ce se desfasoara in aceste zile la Londra.

Garbine Muguruza – cea care a invins-o, in turul 3, pe Sorana Cirstea – a trecut, in aceasta dupa-amiaza, de slovaca Magdalena Rybarikova.

Misiunea jucatoarei spaniole in semifinala a fost una cat se poate de usoara, avand in vedere ca infruntarea s-a incheiat dupa o ora si cinci minute de joc, rastimp in care Rybarikova a castigat doar doua game-uri. Muguruza a castigat cu 6-1, 6-1.

Sportiva spaniola va juca in ultimul act al celui de-al treilea Grand Slam al anului cu invingatoarea din infruntarea Venus Williams- Johana Konta (britanica aflata pe locul 7 WTA care a facut-o pe Halep sa-si incheie parcursul la Wimbledon inca din sferturi).

sursa foto: Facebook/GarbiMuguruza

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger