AcasăSPORTMourinho, vagabondul galactic!

Mourinho, vagabondul galactic!

Tehnicianul galacticilor a devenit inamicul public numarul unu in Catalunya dupa incidentul din finalul Supercupei Spaniei, de pe „Camp Nou”.

Momentul in care Mourinho il agreseaza pe secundul lui Guardiola

Show-ul portughezului de la Real Madrid a inceput inca dinaintea returului de pe „Camp Nou”, cand „Mou” si-a trimis secundul (Karanka) la conferinta de presa. A continuat cu reactia avuta in timpul partidei, cand Messi si Alves au trecut prin fata bancii tehnice. Intr-o incercare penibila de a-i provoca, Mourinho a insinuat, prin gesturi elocvente, ca fotbalistii Barcelonei miros urat. Portughezul avea sa fie, insa, actorul principal al ultimelor secunde din Supercupa. In prelungirile jocului, la scorul de 3-2 pentru FC Barcelona, la marginea terenului s-a incins o veritabila bataie, asta dupa ce Marcelo l-a faultat pe Fabregas, iar arbitrul a decis eliminarea fotbalistului de la Real. Simtind ca trebuie sa intervina in molul creat, Mourinho l-a tras de urechi pe secundul lui Guardiola, Tito Vilanova. „Inainte, jucam cu Real Madrid si ei stiau sa piarda sau sa castige.

Antrenorul portughez, un monument al ingamfarii

Acum, insa, totul e diferit. Mourinho distruge fotbalul spaniol!”, a declarat stoperul catalanilor Gerard Pique. Desi „galacticii” au pierdut trofeul (5-4 la general pentru FC Barcelona), antrenorul Realului a fost extrem de relaxat la conferinta de presa de dupa meci. „Tito Vilanova? Cine e asta?! N-am auzit de el!”, a spus Mourinho, infatuarea acestuia fiind amendata de omologul Guardiola: „Tito este un om important pentru noi. Mourinho spune ca nu il cunoaste… Ma rog, eu stiu cine sunt secunzii lui, Rui Faria si Aitor Karanka”.

author avatar
Sebastian Stan
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger