AcasăSPORTMourinho si-a tras casa la Londra

Mourinho si-a tras casa la Londra

Mourinho a facut poze cu fanii lui Chelsea

Antrenorul portughez a petrecut, marti, o zi in capitala Angliei. Impreuna cu sotia Tami, cei doi au cautat o locuinta, alimentand zvonurile legate de o revenire a tehnicianului in Premier League.

Mourinho a facut poze cu fanii lui Chelsea

O sursa apropiata lui Mourinho a declarat pentru „Daily Mirror”: „Nu este niciun secret ca Jose vrea sa se intoarca in Premier League. Tot timpul a simtit ca are o legatura speciala cu fanii englezi si a avut o perioada fericita atunci cand a pregatit pe Chelsea.

De asemenea, conteaza ca iubeste viata din Londra, iar familia este obisnuita cu orasul”. Mourinho a cautat o casa in zona Belgravia, unde detine deja un apartament, insa doreste o casa mai mare pentru familia sa. Chiar daca mai are doi ani de contract cu Real Madrid, se speculeaza ca portughezul va renunta la finalul actualului sezon la conducerea tehnica a echipei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger