AcasăSPORTMourinho s-a decis! Asta va fi atacul de 90 de milioane de...

Mourinho s-a decis! Asta va fi atacul de 90 de milioane de euro al lui Chelsea!

Jose Mourinho, noul antrenor al lui Chelsea Londra, vrea sa revitalizeze gruparea de pe Stamford Bridge cu doi atacanti de top si care sa scrie istorie pentru londonezi.

Tehnicianul portughez vrea sa profite de situatia incerta a lui Rooney de pe Old Trafford si sa-l ademeneasca pe atacantul englez cu un salariu de vis: 325.000 de euro pe saptamana (16,9 milioane de euro pe an).

Publicatia engleza sustine ca mutarea s-ar putea face fara probleme, mai ales in conditiile in care Manchester United s-ar multumi cu 38 de milioane de euro in schimbul atacantului.

Refuzat de Cavani, care este la un pas de a semna cu Real Madrid, Mourinho a anuntat ca al doilea atacant pe care si-l doreste este uruguaianul Luis Suarez, de la FC Liverpool.

Chelsea are un pachet economic pe masura pregatit si pentru Luis Suarez. Atacantul ar costa 52 de milioane de euro, dar ar avea un salariu mai mic decat Rooney, respectiv 250.000 de euro pe saptamana (13 milioane de euro pe an).

Banii nu sunt o problema la Chelsea, mai ales in conditiile in care Mourinho pregateste despartirea de trei fotbalisti de top: David Luiz (dorit de Paris Saint Germain si cotat la 35 de milioane de euro), Juan Manuel Mata (dorit de FC Barcelona si cotat la 40 de milioane de euro) si Fernando Torres (dorit de Napoli si cotat la 25 de milioane de euro).

author avatar
Cristi Ionita
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger