AcasăSPORTMourinho rupe "pusculita" pentru doua transferuri uriase. Vezi cine aterizeaza pe Stamford...

Mourinho rupe „pusculita” pentru doua transferuri uriase. Vezi cine aterizeaza pe Stamford Bridge!

Chelsea Londra a dat, deja, o prima lovitura pe piata transferurilor, prin inregimentarea lui Andre Schurrle, de la Bayer Leverkusen, si se pregateste sa mai faca doua mutari gigantice.

Hotarat lucru, Jose Mourinho cauta un varf de careu care sa rupa plasele portilor adverse in doua, iar pentru a acoperi acest post, tehnicianul portughez este gata sa faca orice pentru a-l achizitiona pe Edinson Cavani.

Londonezii achita clauza de reziliere pe care uruguaianul o are la Napoli, 63 de milioane de euro, si ii ofera fotbalistului un salariu de 12,5 milioane de euro pe sezon, numai pentru a castiga batalia cu Real Madrid, un alt club interesat de serviciile lui Cavani.

Cavani este de trei ani la Napoli, club pentru care a inscris 104 goluri in 138 de meciuri

O mare parte din investitie va fi anulata prin cedarea mai multor fotbalisti, principalii vizati fiind David Luiz, Fernando Torres si Juan Manuel Mata.

Interesant este ca al doilea fotbalist dorit de Mourinho s-a mai aflat in lotul lui Chelsea, iar londonezii au renuntat relativ usor la el.

Mourinho da 45 de milioane de euro pentru sarbul Nemanja Matic, inchizatorul lui Benfica Lisabona, pentru a avea un plus de forta la centrul terenului.

Mijlocasul de 25 de ani are un fizic impresionant (1,94 metri inaltime si 85 de kilograme) si s-a aflat in lotul lui Chelsea pana in ianuarie 2011. Atunci, londonezii l-au folosit ca moneda de schimb in achizitionarea fundasului brazilian David Luiz.

Matic a jucat doua meciuri pentru Chelsea, in sezonul 2009-2010

Presa engleza se asteapta ca cele doua mutari sa se faca pana la sfarsitul acestei saptamani.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger