AcasăSPORTMourinho nu se lasa: "O sa antrenez si la 70 de ani!"

Mourinho nu se lasa: „O sa antrenez si la 70 de ani!”

Jose Mourinho

Tehnicianul formatiei Real Madrid a declarat ca-l intelege „perfect” pe colegul sau Alex Ferguson, care continua sa antreneze desi are 70 de ani, si ca, probabil, si el va continua sa stea pe banca atunci cand va avea aceasta varsta.

Jose Mourinho

Bineinteles, decizia a luat-o „din dragoste pentru fotbal”, dupa cum a tinut sa precizeze antrenorul lusitan: „Il inteleg perfect pe Alex, care isi continua munca la o asemenea varsta si cred ca si eu voi face la fel. Iubesc mult fotbalul si imi place sa fiu antrenor. Inca sunt tanar, voi implini 50 de ani si am toata viata inainte”.

Jose Mourinho considera ca 50 de ani reprezinta o cifra care „din punct de vedere psihologic, poate avea un impact negativ asupra multora pentru ca realizeaza ca lumea se misca foarte repede si viata este foarte scurta”. „Este un numar care ma face sa privesc in urma, dar si inainte. Sunt o persoana fericita pentru ca eu cred ca ceea ce am reusit este incredibil. Dar privesc inainte si ma vad mai bun ca niciodata, mai puternic ca oricand, cu mai multa experienta si cred ca sunt la inceputul carierei mele profesioniste”, a incheiat Mourinho.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger