AcasăSPORTMourinho la Liverpool?!

Mourinho la Liverpool?!

Jose Mourinho a fost văzut duminică după-amiază la meciul dintre Fulham și Liverpool, câștigat cu 3-1 de formația de pe Anfield.

Tehnicianul portughez a urmărit meciul alături de selecționerul Turciei, Vicenzo Montella. Deși este stabilit în Londra și i-ar fi fost ușor să meargă la meci, doar așa, pentru a se destinde, au apărut imediat voci care au presupus că Mourinho se pregătește să-l înlocuiască pe Klopp din vară.

Jurgen Klopp, actualul antrenor al celor de la Liverpool, a anunțat deja că se va retrage din vară, spre dezamăgirea fanilor. Clubul nu a dat încă nicio informație oficială în legătură cu cine va prelua conducerea băncii tehnice, așa că e loc de speculații cu fiecare ocazie.

Mourinho ar putea fi o variantă, întrucât este familiarizat cu fotbalul practicat în Premier League. El a antrenat în trecut atât la Chelsea, cât și la Manchester United.

Fanii lui Liverpool, însă, nu îl văd la fel de potrivit pe portughez pentru postul de manager al echipei. Au apărut deja și postări în mediul online în care Mourinho este ironizat de suporteri.

Comentând supozițiile cum că antrenorul ar fi venit cu un scop pe stadion, un fan a scris: „Personal, cred că el este un pic deasupra lui Fulham”, făcând aluzie la faptul că scopul ar fi de a veni antrenor la Fulham, nicidecum la Liverpool.

Un altul a scris că „Abordarea lui defensivă ar fi putut funcționa acum zece ani, dar acum nu mai merge. Vom deveni subiect de râs dacă vine aici”.

Deși este un nume mai mult decât sonor în fotbal, și un antrenor legendar, Mourinho nu pare să fie deloc pe placul englezilor de la Liverpool care au luat foc numai la zvonul că portughezul ar putea ajunge pe Anfield.

author avatar
Mihail Ioan
1.406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger