AcasăSPORTMourinho, in locul lui Van Gaal la Manchester United!

Mourinho, in locul lui Van Gaal la Manchester United!

Mourinho, tot mai aproape de Manchester United

Portughezul Jose Mourinho le-a dezvaluit prietenilor sai ca il va inlocui pe olandezul Louis van Gaal, la finalul acestui sezon, in postul de manager al echipei Manchester United.

Mourinho, tot mai aproape de Manchester United

Mai multe ziare britanice au anuntat, ieri, aceasta informatie. „Daily Mail”, „Daily Star”, „Daily Mirror” si „Daily Telegraph” citeaza toate surse anonime, apropiate de tehnicianul lusitan, carora acesta le-ar fi dezvaluit ca instalarea sa pe Old Trafford este „o afacere incheiata”. Fostul tehnician al echipelor FC Porto, Real Madrid si Inter Milano a fost concediat in luna decembrie de Chelsea Londra, formatie cu care a castigat campionatul Angliei in sezonul trecut. Mourinho a afirmat intr-un interviu acordat recent postului de televiziune Sky Sports ca doreste sa-si continue cariera in Anglia.
Olandezul Louis van Gaal, care mai are contract cu United pana in vara lui 2017, a trebuit sa faca fata speculatiilor constante referitoare la viitorul sau pe banca tehnica a gruparii din Manchester, dupa evolutiile contradictorii ale elevilor sai din acest sezon. Duminica, olandezul le-a declarat ziaristilor englezi ca negocierile dintre conducatorii lui Manchester United si Jose Mourinho sunt o inventie a presei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger