AcasăSPORTMourinho i-a declarat razboi lui Casillas

Mourinho i-a declarat razboi lui Casillas

Tehnicianul Realului nu doar ca a socat prin lasarea lui Iker Casillas pe banca de rezerve in deplasarea de la Malaga, dar si-a argumentat decizia printr-o veritabila declaratie de razboi: „Adan e mai bun!”.
Soarta portughezului este decisa in momentul de fata si doar clauza de reziliere a contractului il mai pastreaza pe Jose Mourinho la conducerea tehnica a „galacticilor”. Dupa al treilea meci la rand fara victorie (sambata, Real a pierdut la Malaga, scor 2-3), lusitanul l-a scos din sarite pe presedintele Florentino Perez, nemultumit nu doar de rezultat, cat mai ales de excluderea capitanului Iker Casillas din primul „11”! De altfel, inaintea meciului, Perez a fost surprins de fotografii spanioli in timp ce ruga o jurnalista (Monica Marchante de la Canal +) sa-i arate pe telefonul mobil confirmarea faptului ca Iker Casillas va fi rezerva cu Malaga. „Incredibil!”, a fost singura reactie a boss-ului de pe „Bernabeu” la schimbarea propusa de Mourinho.

Sergio Ramos: „Iker e capitanul nostru si liderul din vestiar”

La finalul partidei, internationalul Sergio Ramos l-a pus la colt pe Jose Mourinho, afirmand ca echipa Realului a fost vaduvita in deplasarea de la Malaga de prezenta in teren a liderului Iker Casillas: „E adevarat ca nu suntem obisnuiti sa-l vedem pe Iker pe banca, insa noi nu avem nimic de-a face cu lucrul asta, a fost o surpriza imensa pentru toti. Nu e decizia noastra, e decizia antrenorului. Totusi, nu este ceva obisnuit. Iker e capitanul nostru si liderul din vestiar si este dificil sa evoluezi fara un astfel de jucator. Dupa cum am spus, a fost o mare surpriza, insa nu e treaba mea, nu mai voi implica in nimic pentru ca nu sunt in conflict cu nimeni”.

„The Special One” da vina pe ghinion

La conferinta de presa, Jose Mourinho a oferit explicatii halucinante pentru jocul lamentabil al Realului: „Nu ma tem pentru slujba mea si nu am de gand sa demisionez. Nu sunt un copil. Daca as simti ca jucatorii nu vor sa continui, as fi prea onest pentru a mai sta aici. Dar nu e asa; in ultimele meciuri doar ne-a lipsit putin noroc, atata tot. In ceea ce-l priveste pe Iker Casillas, puteti sa faceti cate speculatii vreti, insa a fost o decizie tactica de a-l lasa pe bancaa de rezerve. Cred ca, in acest moment, Adan e mai bun. Iar opinia mea conteaza!”.

Adan are 1197 de minute jucate in trei ani!

Rezerva lui Iker Casillas are jucate doar 1197 de minute in ultimele trei sezoane, la aceasta cifra adaugandu-se si cele 90 de minute bifate sambata seara, la Malaga. De mentionat si ca Iker Casillas este unul dintre fotbalistii mentionati an de an cu sanse la castigarea Balonului de Aur.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger