AcasăSPORTMourinho e "foc si para" dupa 1-2 cu Celta: "Imi bag picioarele,...

Mourinho e „foc si para” dupa 1-2 cu Celta: „Imi bag picioarele, plec!”

Mourinho e decis: acesta va fi ultimul sezon in Spania!

Evolutia slaba a gruparii Real Madrid in actualul sezon il face pe antrenorul portughez sa ia tot mai in serios varianta de a demisiona de la carma „galacticilor”.

Mourinho e decis: acesta va fi ultimul sezon in Spania!

Campioana Real Madrid a pierdut clar batalia cu marea rivala FC Barcelona, fiind la 11 puncte distanta in clasament dupa consumarea a 15 runde. In Cupa Spaniei, echipa lui Jose Mourinho sta la fel de prost. Miercuri seara, „galacticii” au suferit o infrangere umilitoare, in prima mansa a optimilor de finala, 1-2 cu Celta Vigo, locul 15 in Primera.

Cotidianul "As" scrie ca Ronaldo a salvat cumva partida de la Vigo

Desi Realul i-a avut pe teren pe Pepe, Modric, Di Maria, Benzema sau Ronaldo, gazdele conduceau cu un neverosimil 2-0 in minutul 78, si doar reusita lui Ronaldo a facut ca partida sa se termine cu o victorie la limita. Returul are loc pe „Santiago Bernabeu”, pe 9 ianuarie, si ar trebui sa fie o formalitate pentru „galactici”, dar esecul din prima mansa i-a produs o adevarata criza de nervi antrenorului Jose Mourinho. Portughezul si-a acuzat jucatorii ca li s-au urcat la cap si ca au „evolutii rusinoase fata de banii foarte multi pe care ii incaseaza”. Presa spaniola sustine ca Mourinho inghite foarte greu infrangerile suferite in fata unor adversari modesti si ca rezultat de la Vigo l-ar putea face sa renunte la colaborarea cu Real, „pentru a nu-si pata imaginea”.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger