AcasăSPORTMourinho, discurs-nebun la Real - Malaga

Mourinho, discurs-nebun la Real – Malaga

La 49 de ani, Mourinho ramane un vulcanic

Antrenorul lui Real Madrid si-a pierdut cumpatul la pauza meciului cu Malaga, disputat miercuri seara, in prima mansa a optimilor Cupei Spaniei. Jose Mourino a sarit la gatul propriilor jucatori, reprosandu-le scorul de pe tabela, 2-0 pentru andaluzi.

La 49 de ani, Mourinho ramane un vulcanic

Nemultumit de evolutia catastrofala a elevilor sai, care erau condusi la pauza, cu 0-2, chiar pe „Bernabeu”, Mourinho nu a tinut cont ca in fata lui stateau vedete precum Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Higuain, Diarra sau Kaka si si-a facut jucatorii “betivi” si “gunoaie”. “Sa iesiti si sa curatati gunoiul pe care l-ati facut! Sunteti niste betivi! Ati interpretat pauza competitionala ca pe o vacanta si nu ati facut decat sa beti, sa calatoriti si sa mancati” a fost doar o mica parte din discursul furibund al tehnicianului portughez.

Francezul Benzema a intrat "montat" dupa pauza

Inspirati de schimbarile lui Mourinho, care a facut toate cele trei mutari de la pauza, desi “imi doream sa fac 11 schimbari daca aveam posibilitatea”, Realul a avut o alta atitudine in repriza a doua, a intors rezultatul, castigand cu 3-2, si abordeaza cu mai multa incredere returul de la Malaga.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger