AcasăSPORTMourinho, contract stelar la Manchester United!

Mourinho, contract stelar la Manchester United!

Jose Mourinho este printre puținele nume mari din fotbal care a refuzat banii arabilor și acum pregătește o revenire spectaculoasă în cel mai mare campionat din Europa.

La mai bine de cinci ani de la despărțire, antrenorul portughez ar urma să se întoarcă la Manchester United, club alături de care a câștigat 4 trofee. În vârstă de 61 de ani, Mourinho a rămas fără contract după ce a fost demis de AS Roma pe 16 ianuarie și își dorește acum să revină pe Old Trafford, unde a fost antrenor timp de doi ani, 2016-2018.

„Simte că mai are câteva lucruri de rezolvat, în urma modului în care s-a încheiat data trecută colaborarea cu «diavolii roșii», și și-a propus să revină la United”, a declarat pentru Daily Mail o sursă apropiată a tehnicianului.

Jose Mourinho, cunoscut ca „The Special One”, este convins că poate colabora cu noii acționari ai clubului Manchester United, Jim Ratcliffe și colosul Ineos.

Mourinho a fost adus la Manchester United în 2016, înlocuindu-l pe olandezul Louis van Gaal, și a reușit să câștige trei trofee în primul său sezon pe Old Trafford: Supercupa Angliei, Europa League și Cupa Ligii. În anul următor, a adăugat un alt trofeu (Cupa Angliei) și a obținut o clasare pe locul secund în Premier League (la 19 puncte în spatele lui Manchester City).

Cu toate acestea, despărțirea de United nu a fost tocmai roz. Mourinho a fost demis din funcție în decembrie 2018, din cauza nerealizării obiectivelor sportive și a tensiunilor interne, desi avea un contract semnat până în 2021.

După despărțirea de AS Roma, Mourinho a fost contactat de cluburi din Arabia Saudită, conform presei sportive internaționale, dar portughezul a respins toate ofertele sperând că va putea ajunge la un acord cu șefii lui Manchester United.

author avatar
Mihail Ioan
4.598 afisari

2 COMENTARII

  1. Abia acuma s-a desteptat MU sa-l inlocuiasca pe Ten Haag, a carui singura „realizare” a fost tragerea lui Cristiano Ronaldo pe linie moarta, dupa o nesfarsita sicanare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger