AcasăSPORTMourinho, comentator pentru Al Jazeera la Euro 2012

Mourinho, comentator pentru Al Jazeera la Euro 2012

Jose Mourinho isi potriveste ceasul cu cel al arbitrului inainte de startul fiecarei partide

Antrenorul lui Real Madrid le-a explicat arabilor tactica folosita de selectionerii Vicente del Bosque, respectiv Cesare Prandelli in derbiul grupei C, Spania – Italia, de duminica seara.

Jose Mourinho isi potriveste ceasul cu cel al arbitrului inainte de startul fiecarei partide

„Am obligatia sa merg la Euro pentru a vedea cum se descurca baietii mei”, afirma Jose Mourinho inainte de startul turneului final. Jurnalistii spanioli au descoperit, insa, ca altceva l-a manat pe „The Special One” sa se deplaseze in Polonia si Ucraina.

Este vorba despre contractul semnat cu Al Jazeera, prin care antrenorul lusitan isi da acordul sa comenteze meciurile vedeta ale Campionatului European la televiziunea araba. Duminica seara, tehnicianul lui Real Madrid a analizat de la microfon prestatia starurilor din partida Spania – Italia (scor 1-1) si chiar le-a explicat telespectatorilor postului Al Jazeera unde crede el ca a gresit selectionerul ibericilor: „Del Bosque trebuia sa inceapa partida cu un «9» clasic, nicidecum cu Fabregas in atac. Aceste improvizatii nu fac bine Spaniei”. Jurnalistii catalani considera, insa, ca Jose Mourinho este invidios si deranjat de alegerea lui Del Bosque in privinta sistemului tactic: batranul antrenor spaniol a preferat sa copieze la echipa nationala sistemul tactic imprimat de Pep Guardiola la FC Barcelona, in care toti mijlocasii pot ajunge la finalizare fara a mai fi nevoie de un varf de atac veritabil.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger