AcasăSPORTMourinho a facut reclama la Blackberry la meciul Portugalia - Germania

Mourinho a facut reclama la Blackberry la meciul Portugalia – Germania

Mourinho si fiul sau privesc incantati ecranul unui Blackberry 9981 Porsche design

Cel supranumit „The Special One” stie cum sa fie in centrul atentiei chiar si atunci cand, teoretic, nu este implicat direct. La primul joc de la Euro 2012 al reprezentativei lusitane, Jose si fiul sau le-au prezentat telespectatorilor noua lor „jucarie”.

Mourinho si fiul sau privesc incantati ecranul unui Blackberry 9981 Porsche design

In 2010, focoasa Larissa Riquelme dadea palpitatii tuturor microbistilor prezenti la meciurile Paraguayului: bruneta se bucura la fiecare actiune a favoritilor, in timp ce ochii tuturor erau indreptati spre generosul decolteu, acolo unde se afla un telefon Nokia. Dupa doi ani, iata ca Jose Mourinho a ales sa joace rolul Larissei.

Larissa Riquelme si telefonul mobil, imaginea care a facut-o pe focoasa sud-americanca vedeta "mondialului" din Africa de Sud

In timpul meciului Portugalia – Germania, scor 0-1, disputat la Lvov, antrenorul lui Real Madrid se distra copios alaturi de fiul sau, cei aratand „asistentei” ultimul lor gadget, un Blackberry 9981 Porsche design, al carui pret bate undeva spre 2500 de euro. Modelul este unul destinat pentru clasa de lux, la realizarea sa fiind folosite materiale forjate din otel inoxidabil, finisate in piele. Procesorul de  1.2 GHz si memoria onboard de 8 GB confera o experienta de navigare a meniului receptiva si agila.

Promite sa califice Portugalia in „sferturi”

Finalul partidei l-a gasit plin de nervi pe Jose Mourinho. Proaspat campion in Spania cu Real Madrid, „The Special One” s-a intalnit cu fotbalistii lusitani, pe care i-a incurajat si felicitat pentru evolutie. De altfel, ieri, presa de la Lisabona anticipa o implicare a tehnicianului in pregatirea jocurilor cu Danemarca si Olanda, decisive pentru calificarea in faza sferturilor de finala. Se prea poate ca Mourinho sa propuna unele schimbari de ordin tactic, iar selectionerul Paolo Bento sa puna in aplicare sfaturile primite. De altfel, chiar vedeta Cristiano Ronaldo a recunoscut ca Jose Mourinho i-a vizitat pe jucatori dupa esecul cu Germania: „Are incredere in noi, ne-a urat noroc si ne-a transmis ca vom castiga tot daca o sa continuam in acelasi ritm”. Danemarca este urmatorul adversar al Portugaliei in grupa B, partida programata sa se dispute pe 13 iunie, la Lvov, de la ora 19.00.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger