AcasăSPORTMourinho a devenit “The Special Out”

Mourinho a devenit “The Special Out”

Mourinho a castigat doar o Cupa a Spaniei cu Real

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul lui Real Madrid, a suferit o modificare de porecla, dupa ce “galacticii” au fost eliminati de FC Barcelona din sferturile Cupei Spaniei.

Mourinho a castigat doar o Cupa a Spaniei cu Real

Supranumit “The Special One” (n.r. – “specialul”) dupa trofeele cucerite cu FC Porto, Chelsea sau Inter Milano, portughezul Jose Mourinho a devenit “The Special Out” (n.r. – “eliminatul”) pe banca lui Real Madrid, asta dupa infrangerile suferite constant in fata rivalei FC Barcelona. Desi elevii sai au avut, miercuri seara, poate cea mai buna evolutie impotriva catalanilor, Realul a inregistrat doar un 2-2 pe „Camp Nou”, in mansa a doua a sferturilor Cupei Spaniei, iar detinatoarea trofeului a parasit competitia. In tur, la Madrid, Barcelona castigase cu 2-1.

Prima pagina a ziarului “AS”

Altfel, calificarea l-a costat scump pe Josep Guardiola, antrenorul campioanei Spaniei. Iniesta si Alexis Sanchez s-au accidentat si vor lipsi cate doua saptamani, absentele lor adaugandu-se celor ale lui Afellay, David Villa si Fontas (toti accidentati) si Seydou Keita (plecat la Cupa Africii). Guardiola mai are numai 14 jucatori la dispozitie, lotul urmand a fi completat cu fotbalisti de la echipa a doua si asta in conditiile in care pentru catalani urmeaza, maine, un meci extrem de important in campionat, cel din deplasare cu Villarreal.

author avatar
Cristi Ionita
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger